Duurzaamheid: Hoe groen is Witte Waterlelie?

Er zit echt een golf van gaafheid aan te komen: een wereld met nieuwe spelregels. daarbij hoort duurzaamheid:

 Duurzaamheid (hoe groen is Witte Waterlelie)

Mijn cliënten werf ik (via internet en stoelmassage, b.v. de bruidsbeurs,Ladies Night Agora in Lelystad ) vooral in de regio, in Flevoland ( Lelystad, Almere, Dronten, Swifterbant) en Harderwijk.
Verder gebruik ik de ASN bank.
Om papier te beperken werk ik met visitekaartjes in plaats van met folders/brochures. Met die visitekaartjes kunnen mensen op internet kijken, op mijn website, en hoef ik niet steeds nieuwe folders te drukken wanneer ik iets verander (mijn website pas ik wekelijks aan).
100% groene hosting van deze website.
10 zonnepanelen op het dak..!! De overige groene stroom van boer Wim uit Zeewolde, zie www.vandebron.nl
Verwarming: Zilverpapier achter de radiatoren (scheelt paar graden)
Ook vraag ik mijn cliënten om zelf handdoeken mee te brengen, om het wassen te beperken voor het milieu. Zelf kun je een handdoek namelijk nog vaker gebruiken, b.v. om te douchen, terwijl ik meteen moet wassen.
We wonen ook letterlijk heel groen, met een grote tuin rondom het huis volgens het "natuurlijke tuin concept", met veel vogels, bijen en vlinders, en egel. In die tuin ook een biologische moestuin.
Een cliënt wees me er onlangs op dat het vegetariër zijn niet allen bijdraagt aan je gezondheid en bewustzijn, maar heel belangrijk is voor het milieu: vlees eten is 7 maal minder efficiënt als vegetarisch eten. Denk b.v. aan het oerwoud dat momenteel gekapt wordt in Zuid-Amerika voor de sojateelt voor ons vee. Op de voorpagina van de Telegraaf stond 12 maart een advies van het kabinet om minder vlees te gaan eten voor de duurzaamheid....
 
Transcendente Meditatie (TM):
De beoefening van Transcendente Meditatie (wat ik al ruim 40 jaar met veel plezier doe) draagt bij aan het ontwikkelen van een ruimer bewustzijn in onszelf en in de wereld, zodat we in staat zijn om te denken en te handelen in harmonie met het geheel en met de natuur - de essentie en basis van duurzaamheid! Zodoende kijken we verder dan onze neus lang is en zijn we eerder bewust van welke gevolgen ons handelen heeft, voor andere mensen en voor de toekomst van onze hele leefwereld. Tweemaal per dag TM doen is een bijdrage aan de mentaliteitsverandering en een gevoel van (op een dieper niveau, één zijn met alles en allen) die zo dringend nodig zijn in onze wereld, om vrede, geluk en gezondheid te bevorderen.
Ook wordt het makkelijker als je mediteert om een gezonde leefstijl op te pakken( b.v. vegetarisch,geen alcohol) en te handhaven.