Busroute

 0320 25 63 01
Busroute
Lijn 2 Duinbeek(= wijk Landerijen), uitstappen in de Voorstraat, halte Zwarte Zeestraat  De bus rijdt er, vanaf het station, om de 20 minuten, in ongeveer 10 minuten naar toe, langs het ziekenhuis, daarna als hij de eerste wijk ingaat, door de Voorstraat, bij halte Zwarte Zeestraat uitstappen; dat is de 3e halte in de Voorstraat.
Na het uitstappen enkele tientallen meters doorlopen naar de vaart.

Net voor de vaart, Rechts afslaan, het fietspad op. Je loopt naast de vaart over het fietspad (mooie groene route) enkele honderden meters, tot een bocht in de vaart. Daar liggen 4 witte twee-onder-een-kap-woningen: in het 4e blok is het: tevoren ga je via een voetpad tussen de huizen door. Voor het huis zie je  een duidelijk tuinbord met Witte Waterlelie, achter het huis ook, bij het fietspad langs de vaart, .

De Waalstraat ligt in de Waterwijk, net voor de Landerijen waar Duinbeek de eindhalte is, waar de bus omdraait; binnen de Waterwijk wonen we in de Rivierenbuurt, daarbinnen in het Sidhadorp.
Zie ook de pagina Kaart / route.
 
lijn 2 rijdt heen en weer , en niet een vast rondje. 
 
 
Met de bus en/trein is Witte Waterlelie dus makkelijk bereikbaar in Lelystad, en vanuit overal in Flevoland, zoals Almere of ook uit Harderwijk.