Busroute

 0320 25 63 01
Busroute
Onze praktijk is bereikbaar vanaf het Station met de lijnen 6 en 16. Overdag rijden beide lijnen elk half uur. Uitstaphalte is de halte Zwarte Zeestraat.

Als je met lijn 6 komt uitstappen en enkele tientallen meters doorlopen naar de vaart. Net voor de vaart, rechts afslaan, het fietspad op.  Je loopt naast de vaart over het fietspad (mooie groene route) 10 minuten, tot een bocht in de vaart. Daar liggen 4 witte twee-onder-een-kap-woningen: in het 4e blok is het: tevoren ga je via een voetpad tussen de huizen door. Voor het huis zie je  een duidelijk tuinbord met Witte Waterlelie, achter het huis ook, bij het fietspad langs de vaart.

Als je met lijn 16 komt uitstappen en enkele tientallen meters doorlopen naar de vaart. Net na de vaart, links afslaan, het fietspad op. Je loopt naast de vaart over het fietspad (mooie groene route) 10 minuten, tot een bocht in de vaart. Daar liggen 4 witte twee-onder-een-kap-woningen: in het 4e blok is het: tevoren ga je via een voetpad tussen de huizen door. Voor het huis zie je  een duidelijk tuinbord met Witte Waterlelie, achter het huis ook, bij het fietspad langs de vaart.

NB1: Enkele ritten van lijn 7 rijden ook via de halte Zwarte Zeestraat. Voor de route zie bij lijn 6.
NB2: Vanuit Harderwijk is het ook mogelijk om met buslijn 148 uit te stappen bij de halte Lelystad Palazzo. Dan kan je met een wat langere wandeling ook de praktijk bereiken.
 
Met de bus en/trein is Witte Waterlelie dus makkelijk bereikbaar in Lelystad, en vanuit overal in Flevoland, zoals Almere of ook uit Harderwijk.